Tango Canto

Leuke Online Tips

Uitbesteed aan administratiekantoor Eindhoven

Met een goed beginnend bedrijf komt een hoop verantwoordelijkheid bij kijken, daarom was het voor mij na het eerste jaar duidelijk dat ik mijn administratie moest uitbesteden aan een administratiekantoor Eindhoven. Ik had al van dit bedrijf gehoord en zelfs al een paar keer contact met ze gehad over wat ze voor mij konden betekenen. Maar ik wilde toch nog even alles zelf doen, ik moet ook bekennen, ik vond het moeilijk om eigen zaken uit handen te geven, ik denk door een bepaald controleverlies, geen idee wat dit precies is. Maar goed, we gingen dus erg goed en de administratie werd alleen maar groter en groter. Omdat ik het zelf echt niet meer bij kon houden, heb ik het kantoor gebeld met de vraag of het nog steeds kon.

logocastelijnsswaans

Direct aan de slag

Ze zijn meteen voor me aan de slag gegaan, ik vind het te gek dat dit kan, ik heb een enorme vertrouwensband met ze gekregen, waardoor alles soepeltjes verloopt. Zo kan ik ook weer wat andere dingen aanpakken, die ik al een tijdje links had laten liggen. Ik moet je zeggen dat het een enorme aanrader is om af en toe wat uit te besteden, het helpt ontzettend om zaken weer écht op orde te krijgen.