Tango Canto

Leuke Online Tips

Grootvakstelling

vakkenkast

Grootvakstellingen worden voornamelijk gebruikt als oplossing voor het opslaan van grotere goederen. De meest voorkomende locatie waar dit wordt gebruikt, is in kantoren en magazijnen. Het is een oplossing voor magazijnwerk en zal door een flexibel pakket aan rekken, zeer voordelig zijn voor uw bedrijf. Grootvakstellingen zijn net als een werkbank eenvoudig te monteren en makkelijk te vervangen en toe te voegen. Het biedt een breed scala aan vakken en dieptes in de schappen. Ook kunt u makkelijker bij opgeslagen goederen en kunt u makkelijker en overzichtelijker, alle producten zien.

Wat is een grootvakstelling

Om erachter te komen waarom u grootvakstellingen nodig heeft, moet u begrijpen wat het is. Het is een constructie waarmee de gebruiker kleine tot middelgrote producten handmatig kunt opslaan. Ze worden vaak gebruikt voor het opslaan van vaten en dozen. Een grootvakstelling wordt meestal gemaakt van de staal. De rekken bieden een opslagoplossing voor veel grotere items, die soms niet kunnen worden verplaatst door een transportband of vorkheftrucks en die niet geschikt zijn om in palletstellingen te worden opgeslagen. Batterijen, wielen en kantoorbenodigdheden zijn slechts enkele voorbeelden die in grote rekken kunnen worden opgeborgen. Door de veelzijdigheid kunt u veel producten met verschillende vormen en maten opslaan.

Waarom zou u een grootvakstelling gebruiken?

Net als palletstellingen, bestaan ​​grootvakstellingen uit staande frames, maar in plaats van te zijn verbonden door horizontale balken, zijn ze verbonden door planken. Deze rekken worden meestal gebruikt voor lichtere, kleinere items wanneer pallets niet nodig zijn. De grootvakstellingen zijn over het algemeen een lichtere versie van een standaard palletstelling. Het komt ook het meest voor bij het opslaan van losse spullen, en de opslag van kleine artikelen. Artikelen die hier zijn opgeslagen kunnen niet worden verplaatst met behulp van vorkheftrucks. Als uw bedrijf te maken heeft met goederen die niet in palletstellingen kunnen worden opgeslagen, dan zijn grootvakstellingen uw beste opslagoplossing.