Tango Canto

Leuke Online Tips

De kosten van online marketing

remarketing-1

Een van de belangrijkste onderdelen van online marketing is SEO en hoe zij linkbuilding uitbesteden. Hoewel SEO een reputatie heeft opgebouwd als een gratis alternatief voor SEA, heeft dit een prijs. SEO heeft alles te maken met de website, dus als je geld gaat uitgeven aan SEO, moet je ook SEO uitbesteden. SEO is trouwens niet duur, dus wat je uitbesteedt aan SEO  is maar een klein percentage van het budget. De kosten zijn meestal per maand, per project of per uur. De kosten kunnen sterk variëren. Prijzen variëren van 180 euro tot 500 euro per maand, terwijl het van 50 euro tot 9000 euro per project is. Het is van 5 euro tot 180 euro per uur.

Gemiddelde concurrerende kosten

Heeft u een middelgroot bedrijf, heeft u meerdere websites met dezelfde zoekwoorden? Dan heeft u een linkbuilding bureau nodig. Naast de technische aspecten van de website en linkbuilding zal de persoon ook tijd besteden aan de inhoud en inhoud van de site. Om een ​​goede positie in Google en andere zoekmachines te behouden, moet je constant nieuwe content voor je website schrijven. De geschatte kosten zijn tussen de 50 euro en 750 euro per maand. Dat is wat de gemiddelde ondernemer kan verwachten, dus het is veiliger om je aan die schattingen te houden.

Wat doen SEO-experts?

Wat een SEO-schrijver belangrijk vindt, is om  eerst de huidige staat van een website te controleren en te zoeken naar eventuele verbeteringen. Hoe ouder de site, hoe groter de kans dat fouten worden gedetecteerd. Sommige problemen zijn voldoende om de doorzoekbaarheid van uw site met meer dan 30% te verminderen, maar in veel gevallen zijn er veel andere problemen  die niet alleen de zoekmachines maar ook de bezoekers zelf in verwarring brengen. Denk bijvoorbeeld aan blanco pagina’s, pagina’s niet gevonden of pagina’s die zijn verwijderd.