Tango Canto

Leuke Online Tips

Veilige gasopslag is heel belangrijk

opslag

inpandig-opslagSinds kort hebben wij gasflessen op het werk, omdat deze worden gebruikt door een nieuwe machine. De gasflessen moeten goed bewaard worden om zo te voldoen aan de veiligheidsstandaard. Er komen steeds meer gasflessen bij en daardoor is de oude gasopslag te klein geworden. Aan mij is daarom de taak besteed om op zoek te gaan naar een nieuwe gasopslag.

Online gevonden

De gasopslag die wij hadden staan was ooit opgekocht en daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat gasopslag aanbiedt en ook nog een veiligheid garandeert. Hiervoor ben ik via het internet op zoek gegaan naar een bedrijf.

Al snel kwam ik uit bij Denios. Het bedrijf Denios is gespecialiseerd in eigenlijk alles wat met opslag van gevaarlijke stoffen te maken heeft. Om deze reden heb ik een afspraak gemaakt met het bedrijf, zodat er gekeken kon worden wat er mogelijk was en wat er nodig was.

Tijdens de afspraak is er met een adviseur gekeken wat het meest veilige in ons pand zou zijn. Aan de hand hiervan is er een voorstel gedaan voor de gasopslag.

Wij zijn allemaal heel tevreden met hoe alles tot nu toe is verlopen!