Tango Canto

Leuke Online Tips

Tot in de puntjes geregeld: horeca kassasystemen

Er zijn nu nieuwe horeca kassasystemen en ik ben er echt heel erg blij mee. Voorheen kwamen er nog wel eens bepaalde bugs in het systeem, waardoor we dan bijvoorbeeld een halve dag alles met de hand moesten opschrijven. Prima, maar je merkt dit wel aan de snelheid hoor, je bent langer bezig. Ook is het voor sommige collega’s dan lastig, je merkt dat iedereen een andere werkwijze hanteert, kortom, er ging dan nog weleens het een en ander mis. Maar gelukkig is dit nu anders, we hebben echt hele mooie en moderne nieuwe horeca kassasystemen, en ze werken razendsnel. Ik vond het even spannend of we allemaal wel binnen 1 dag er aan konden wennen, maar dit ging echt binnen tien minuten al.

00fdffeba7software_afbeelding

Sneller werken

Het werk is heel erg leuk, ik ben een perfectionist en je kan dit leuk toepassen op je werk. Ook kan ik altijd erg lachen met mijn collega’s alles gaat zoals het moet gaan, ik ben gewoon tevreden. Dat mag ook wel eens gezegd worden dacht ik zo. Ik merk ook echt dat mijn baas het een en ander wil veranderen, ten goede van ons en het bedrijf. Dat werkt wel goed.