Tango Canto

Leuke Online Tips

Lekker ontspannend, zonnebank Woerden

Elke week neem ik een kuurtje onder de zonnebank Woerden. Even lekker relaxen terwijl de zonnebank mijn huid een kleurtje geeft. In het begin kwam ik hier alleen maar om er in de zomer een beetje bruiner uit te zien. Tegenwoordig valt het mij op dat ik na een zonnebankkuur veel beter in mijn vel zit. Er wordt niet voor niets gezegd dat een kuur goed is voor lichaam en geest en tevens krijg je bij elke kuur een vitamine D boost bij. Voor mij is ene half uurtje onder de zonnebank lekker even ontspannen, het kleurtje wat je ervan krijgt is voor mij maar bijzaak. zonnebank Woerden

Netjes en vriendelijk personeel

Het is wel raadzaam wanneer je van plan bent om een bezoek aan Sunclub Allure VOF wilt brengen eerst een afspraak te maken, hierdoor weet je zeker dat er een zonnebank vrij is en hoef je niet onnodig te wachten. De eerste keer dat je onder de zonnebank gaat wordt alles aan je uitgelegd, tevens wordt er ook uitgelegd welk product je het beste kan gebruiken om zo een nog beter resultaat te krijgen. Ik hoef voorlopig niet op vakantie om te kunnen genieten, dat doe ik wel in het half uurtje onder de zonnebank bij Sunclub Allure VOF.