Tango Canto

Leuke Online Tips

Het uitzoeken van picknicksets

Tegenwoordig hebben we een tuin op ons nieuwe terrein en zijn we nu zorgvuldig de mogelijkheden aan het bekijken voor picknicksets. Het lijkt mij heel fijn om een mooie omgeving te hebben waar we in de zomer kunnen lunchen, maar waar we ook werkbesprekingen kunnen houden. Er zijn diverse variaties op mooie picknicksets en ik wil natuurlijk eentje van goede kwaliteit, eentje die comfort biedt. We zijn nu met een winkel bezig die een aantal mooie aanbiedingen heeft. De tuin moet zelf ook even opgeknapt worden, een vriendin van me is tuinstylist en ze gaat volgende week beginnen. Ik kan niet wachten! Hopelijk is het voor het einde van deze maand allemaal klaar en kunnen we beginnen om buiten te gaan zitten. Dit lijkt mij geweldig. Ik ben ontzettend benieuwd of de werksfeer daardoor veranderd. Ik denk het wel, werken in de buitenlucht heeft altijd meer energie opgeleverd, althans voor mij. Ook is lunchen in de buitenlucht altijd even een fantastische pauze, even een frisse adem, weer lucht in je hoofd! Ik laat jullie weten wat het is geworden, we zijn nu met twee picknick sets bezig, ik denk dat ik al weet welke ik wil, maar wil dit eerst even overleggen met de rest van de groep.

pingpongtafel