Tango Canto

Leuke Online Tips

Review reading van een paragnost

Ik moet zeggen dat ik altijd erg sceptisch was over paragnosten. Het leek mij allemaal maar een beetje hocus pocus. Maar nu bevond ik mij op een kruispunt in mijn leven en had ik behoefte aan wat raadgeving. Mijn vriendin raadde mij aan om eens een paragnost te bezoeken. In eerste instantie was ik hier totaal niet van gediend, maar naar veel overweging toch de stap genomen. Ik was eigenlijk wel benieuwd of ze mij echt zouden kunnen helpen.

yourspiritualnetwork.com

De reading en afloop

 

Nu ik eenmaal bij de paragnost ben geweest, ben ik echt helemaal overtuigd. De dingen die werden gezegd kon ze gewoon niet zomaar weten. Het heeft me wel degelijk geholpen met de huidige problemen waar ik op dit moment mee te maken heb. De woorden hebben me een stukje rustgeboden die ik anders zelf wel nooit had kunnen vinden. Ik kan er alleen maar heel dankbaar voor zijn. Er gaat zeker een volgende reading komen. Voor iedereen die zich in een crisis bevindt, vind ik het een echte aanrader. Zelfs ik ben er in gaan geloven en dat zegt toch heel wat