Tango Canto

Leuke Online Tips

Leren jasje dames gekocht

Een paar weken terug besloot ik om mijn leren jasje dames uit de kledingkast helemaal te ruimen. Het viel mij op dat ik de kleding die overbleef veel te tuttig vond. Daarom ging ik op jacht naar een jas om eens wat stoers te dragen. Het heeft mij even gekost om er achter te komen aan welke voorwaarden de jas moest voldoen en waar ik hem zou spotten. Mijn voorkeur ging toch uit naar pure kwaliteit. Wanneer ik kies voor zoiets, dan wil ik dat mijn jas het niet na één seizoen al begeeft.

versano-dames-winterjas-met-bontkraag-Mon-Cheri-zwart-voor

Cool en vrouwelijk in één
Lang zoeken wordt beloond, want uiteindelijk stopte ik met twijfelen en werd een leren jasje dames van mij. Toen ik hem eenmaal had, wilde ik er gelijk mee pronken op straat of op afspraken. Het geeft zo’n totaal andere uitstraling aan je outfit dan een meisjesachtige jas met bloemetjes. Toch voel ik me er niet minder elegant in dan in dat soort jasjes. Dat lijkt mij ook de bedoeling van dit kledingstuk. Inmiddels gaf ik vriendinnen het advies om ook eens iets anders te proberen door zo’n jas aan te trekken, dus wie weet ben ik binnenkort niet de enige meer die er in loopt.