Tango Canto

Leuke Online Tips

Ervaring met blumat druppelsysteem?

Wie hier heeft ervaring met de blumat druppelsysteem? Ik heb nu een andere en die werkt niet echt lekker, maar dat was ook een goedkoop dingetje. Ik heb al wel het een en ander van blumat en dat bevalt mij altijd erg goed, gewoon goede kwaliteit. Dus ik neem aan dat het druppelsysteem ook naar behoren gaat werken. Ik ben nu overgestapt op de Growexpert, super mooie spullen daar, tegen best een prikkie. Daarnaast hoef ik niet helemaal te rijden om spullen te kopen, maar kan ik het gewoon online bestellen. Ik ben vier jaar geleden begonnen met kweken en het gaat steeds beter. Het is echt een hobby geworden, erg leuk om te doen en het geeft mij rust en plezier. Ook is het leuk dat je er dus steeds behendiger in word waardoor je ook echt betere resultaten ziet. Dat doet je we goed, volgens mij ben ik er ook echt goed in geworden, al is dat natuurlijk gek om te zeggen, maar zo voelt het wel. Ik wil natuurlijk nog veel beter worden. Heb nu een nieuw huisje op het oog met meer ruimte, dan kan ik ook echt meer verbouwen. Ben benieuwd, hopelijk gaat dat lukken.

logo-1