Tango Canto

Leuke Online Tips

Lekker een ontspannen Thaise yoga massage

Sinds ik een Thaise yoga massage heb ondergaan voel ik mij  als herboren. Zo liep ik al een tijd te kampen met vreselijke pijn in de rug waar zelfs de dokter geen oplossing voor had. Ook therapie maakten de klachten alleen maar erger dan beter. Zo kreeg ik van een collega de tip om een keer naar Pravoma te gaan. Hier kan je voor verschillende klachten terecht, denk bijvoorbeeld aan:

  • nek-, rug- en hoofdpijn
  • buik- en menstruatieklachten

Na een behandeling welke twee uur duurt merkt je meteen verandering in je lichaam. Terwijl je op een matras op de grond ligt met alle kleren aan wordt je gemasseerd. Deze massage wordt met de handen gedaan terwijl je steeds in allerlei posities wordt gelegd en gedraaid. Thaise yoga massage

Een goede massage voor lichaam en geest

Elke keer wanneer ik deze massage heb ondergaan voel ik mij als herboren. Niet voor niets geloofd de Thaise gemeenschap erin dat massage veroudering tegen gaat.

Om zelf te ervaren hoe het is om zo een massage te ondergaan kan ik je echt adviseren om hier eens een afspraak te maken. Vooral wanneer je een van bovenstaande klachten hebt is het zeker een verademing om zonder pijn de deur weer uit te kunnen gaan.