Tango Canto

Leuke Online Tips

Snel en vakkundig een nieuw cabrio dak

Via Marktplaats heb ik een oldtimer gekocht, een Kever met een vouwdak. Waar ik vroeger als jochie van droomde is nu werkelijkheid geworden. Ik ben een groot fan van oldtimers, maar tot nu toe was het niet verder gekomen dan speelgoed auto’s. Tot ik op het internet een geweldig koopje zag staan, een koopje waar ik beslist niet omheen kon. Samen met een vriend heb ik de Kever opgehaald. Natuurlijk moet er nog het een en ander aan deze auto worden gedaan voordat ik er de weg mee op kan, onder andere het cabrio dak. Hiervoor heb ik een geweldig goed adres gevonden, Classic Centre in Etten-Leur.  cabrio dak

Geweldig resultaat

Bij Classic Centre hebben zij enorm veel ervaring wat betreft het restaureren van oldtimers. Dit is dan één van de redenen dat ik hier mijn Kever heen heb gebracht voor het installeren van een nieuw vouwdak. Op het internet zag ik een andere Kever staan waar zij ook een nieuw vouwdak op geplaatst hadden en ik moet zeggen dat dit bijzonder mooi gedaan was. Bij deze garage vertrouw ik mijn auto wel toe.

Natuurlijk kan je bij Classic Centre ook voor andere restauratiewerkzaamheden aan je oldtimer terecht, want hier hebben zij de kennis en de ervaring.