Tango Canto

Leuke Online Tips

VCA VOL E-Learning: studeren op je eigen tijd

VCA vol E-Learning

Wil je het VCA VOL certificaat halen, maar wil je niet afhankelijk zijn van de cursuslocatie of tijden van G4S Safety Solutions? Dan kun je er ook voor kiezen op deze opleiding te volgen door middel van een e-learning. De VCA VOL E-Learning is de ideale manier om de cursus op je eigen tijd te volgen. Zo krijg je aan het einde wel een examen, maar plan je daarvoor zelf je studietijd in. Deze slimme manier van studeren zorgt ervoor dat je kunt leren wanneer jou dat het beste uitkomt.

VCA vol E-Learning

Wanneer krijg je het certificaat voor VCA VOL E-Learning?

VCA VOL is een opleiding die je als leidinggevende kunt volgen. VOL  staat voor Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden. Deze opleiding kun je volgen om zo aan te kunnen tonen dat je je bewust bent van de risico’s en gevaren op de werkvloer en dat je laat zien dat je hier rekening mee houdt. Je laat daarnaast ook zien dat over de juiste informatie beschikt wat betreft de risicofactoren en dat je jouw werknemers maar ook jouzelf op een veilige manier laat werken. 

VCA vol E-Learning

Je volgt de opleiding met VCA VOL E-Learning dus op je eigen tempo. Wanneer je je aanmeldt krijg je online alle informatie en kun je op ieder moment dat jij tijd hebt aan de slag gaan met de lesstof. Wel is het belangrijk om een examen in te plannen; wanneer je dit examen hebt behaald krijg je het certificaat voor VCA VOL E-Learning.