Tango Canto

Leuke Online Tips

De ohsas 18001 certificering behalen

logo

Nederland-5-598-696-696-1Bij het bedrijf waar ik werk zijn wij druk bezig met het beter laten lopen van de organisatie. Het is belangrijk dat er duidelijke richtlijnen zijn en ontstaan, zodat er bij elk scenario op een vaste manier gehandeld kan worden. Deze manier van orde houden zorgt ervoor dat er organisatorisch veel minder dingen mis kunnen gaan.

Certificering

Een van de dingen die wij heel erg belangrijk vinden als bedrijf is dat het personeel goed wordt begeleid en ondersteund als het gaat om de gezondheid. Als bedrijf willen wij ook de Ohsas 18001 certificering behalen. Het is voor ons heel belangrijk dat wij deze certificering behalen.

De certificering houdt namelijk in dat het bedrijf een arbosysteem gebruik dat het personeel ondersteund doormiddel van een goed arbobeleid. Wij vinden deze certificering heel erg belangrijk, omdat wij hiermee kunnen laten zien dat wij het personeel heel erg graag goed willen begeleiden zowel op de werkvloer als met de gezondheid.

Voor ons is het natuurlijk ook van groot belang dat het personeel zo gezond en vitaal mogelijk is om het werk goed uit te voeren.

Er moeten nog een aantal aanpassingen door worden gevoerd zodat wij de Ohsas 18001 certificering kunnen behalen!