Tango Canto

Leuke Online Tips

Anjo van Lieshout een loopbaancoach Utrecht

Wanneer je merkt dat het op je werk niet meer zo gaat als vroeger is het misschien verstandig om een loopbaancoach Utrecht in te schakelen. Samen met deze coach ga je de mogelijkheden bekijken om het op je werk toch weer gezelliger te maken en misschien om uit te wijken naar een ander bedrijf. Anjo van Lieshout heeft een eigen praktijk aan huis en biedt eerstelijns psychologische hulp aan. Zodra je hebt besloten om een loopbaancoach in te schakelen kan je telefonisch een afspraak maken of online je adresgegevens op het contactformulier invullen, de loopbaancoach neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.  loopbaancoach Utrecht

Goed geholpen door de loopbaancoach

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat ik er veel aan heb gehad om een loopbaancoach in te schakelen. De laatste paar weken ging ik steeds meer met tegenzin naar mijn werk toe en maakte ik door mijn onzekerheid ook zeer veel domme fouten. Collega’s werden steeds stugger tegen mij en als ik vroeg wat ik had misdaan werd deze vraag altijd met “niks” beantwoord. Door gesprekken met de loopbaancoach uit Utrecht ben ik erachter gekomen dat een totaal ander bedrijf voor mij beter zal zijn dan hier op mijn oude stekkie te blijven.