Tango Canto

Leuke Online Tips

Zelf een professionele factuur maken

Een factuur maken kan best wat tijd in beslag nemen als je er iedere keer opnieuw voor dient te gaan zitten en iedere factuur vanaf het begin maakt. Het is daarom wijsheid te kiezen voor een geautomatiseerd programma om facturen te maken.
Gebruik je huisstijl op de factuur

Met een geautomatiseerd programma zoals Yoursminc bespaar je niet alleen tijd maar zorg je er ook voor dat alle facturen er professioneel uit komen zien. Als je graag wilt dat degene die de factuur ontvangt direct kan zien van wie de rekening afkomstig is kun je deze volledig maken in de huisstijl van je bedrijf. Als je bijvoorbeeld zelf een bepaald briefpapier gebruikt kun je dit ook toepassen in de digitale facturen die je verstuurt.

Verwerk er een betaallink in

Een digitale factuur kun je heel eenvoudig laten betalen door deze te voorzien van een elektronische betaallink. De ontvanger hoeft dan alleen nog maar de link aan te klikken en kan overgaan tot betalen. Omdat met het geautomatiseerde boekhoudsysteem de facturen gekoppeld kunnen worden, worden deze ook meteen verwerkt zodat jij hiermee een hoop tijd en werk bespaart.
Voor verschillende apparatuur geschikt

Yoursminc kan gebruikt worden op een gewone computer, laptop, tablet of smartphone en ook nog eens door meer mensen samen. Zo kun jij er als eigenaar van een bedrijf zelf in werken maar is het ook mogelijk om dit samen met je boekhouder of administratief medewerker te doen.