Tango Canto

Leuke Online Tips

Virtual reality streaming: live meekijken in een ruimte!

streamprovider

Heeft u al eens gehoord van virtual reality streaming? Met deze vorm van streaming is het mogelijk om personen mee te laten kijken in een bepaalde ruimte. Zo hoeft iemand niet meer fysiek in uw ruimte aanwezig te zijn, om toch een gesprek met u te kunnen voeren. Dit is ideaal voor een zakelijk overleg, waarbij sommige betrokkenen bijvoorbeeld door de reisafstand niet aanwezig kunnen zijn. Door gebruik te maken van virtual reality streaming kunt u uw zakenpartner virtueel bij uw gesprek aanwezig laten zijn. Het fijne aan virtual reality streaming is de mogelijkheid om het beeld voortdurend te draaien. Ideaal als iemand iets op een whiteboard schrijft!

streamprovider

Hoe kan ik virtual reality streaming gebruiken?

Om virtual reality streaming te kunnen gebruiken, kunt u een hierin gespecialiseerde partij inschakelen. Er zijn op internet verschillende bedrijven te vinden die virtual reality streaming mogelijk maken. Zij leveren de benodigde apparatuur aan en zorgen dat de videostream online te bekijken is door de betrokken personen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar!

Tip: kijk ook eens naar de mogelijkheden van virtual reality streaming tijdens evenementen! Zo kunt u bezoekers live laten meekijken met de sfeer op een evenement.