Tango Canto

Leuke Online Tips

Verfwinkel

Hieraan moet een verfwinkel voldoen

Wordt het weer eens tijd om je huis te schilderen? Of het nu je interieur is dat je van een nieuw kleurtje wil voorzien, of je extérieur dat weer eens een nieuwe verflaag kan gebruiken. In deze situatie moet er verf ingeslagen worden, maar hoe vind je nu de beste verfwinkel daarvoor? En waar moet een goede verfwinkel nu eigenlijk aan voldoen? In dit blog krijg je van ons drie tips voor het uitzoeken van een goede verfwinkel.

Tip 1: kies kwaliteit

Je wil voor je huis natuurlijk alleen maar het beste. Daarom wil je ook verf die goed dekkend is, een mooie volle kleur geeft en je huis beschermt. Kies daarom altijd voor goede kwaliteit voor een optimaal effect. Zoek daarom altijd een gerenommeerde verfwinkel uit en kies niet voor een voor de hand liggende bouwmarkt. De meeste verf uit de bouwmarkt is namelijk veel te dun om goed mee te kunnen sauzen.

Tip 2: ga voor service

Als er iets is wat je zeker mag verwachten in een echte speciaalzaak, dan is het wel goede service. Probeer dan ook altijd advies in te winnen bij het personeel van de verfwinkel die je hebt uitgekozen. Zo controleer je meteen of ze verstand van zaken hebben en weet je in no-time of je een goede verfwinkel hebt met kwaliteitsproducten.

Tip 3: analyseer het assortiment

Een goede speciaalzaak heeft niet een breed maar juist een diep assortiment. Dat betekent dat de zaak niet veel verschillende producten heeft, maar juist veel verschillende varianten op en soorten van een bepaald product. Vraag ook hier dus weer een medewerker naar welke soort verf het beste is voor jouw specifieke schildertaken. Zo weet je of het personeel inderdaad verstand van zaken heeft en of ze de juiste merken in huis hebben.

Pas deze tips toe en je vindt gegarandeerd een verfwinkel die verstand van zaken heeft. We wensen je alvast veel succes met jouw aankomende schilderklus! Vond je dit een leuk artikel? Hou dan vooral ons blog in de gaten! We posten regelmatig nieuwe.