Tango Canto

Leuke Online Tips

Beton voor op de muren

Op het moment dat je je muren een andere kleur wilt geven, is beton natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt. Echter kan het wel erg mooi zijn om beton op de muren te plaatsen. Dit komt omdat beton in verschillende stijlen erg mooi uit kan komen. 

Hoe kun je betonverf toepassen?

Betonverf is op verschillende manieren toe te passen. Het is in de meeste gevallen het beste idee om dit op de muren te gebruiken. Dit komt omdat de verf hier voor gemaakt is. Echter is betonverf op de muren goed toe te passen. 

Als je op zoek bent naar een betonlook op je muren, kun je het beste betonlook muurverf online bestellen. Dit komt omdat je hier de meeste variatie in verf kun vinden. Hierdoor is het mogelijk om te vinden waar je naar op zoek bent. Zo krijg je mooie verf waar je naar op zoek bent. 

Betonverf is mogelijk om op verschillende manieren en plekken toe te passen. Echter is niet elke vorm van betonverf voor elke plek even geschikt. Dit komt omdat betonverf snel af kan gaan brokkelen als het te vochtig is. 

Op het moment dat je een betonlook in de badkamer wilt hebben, is het daarom een betere keuze om voor een betoncire badkamermuur te gaan. Betoncire is een speciale vorm van beton. Dit komt omdat het gepolijste beton is. 

Doordat het beton gepolijst is, wordt er voor gezorgd dat de poriën van het beton kleiner worden. Als er vocht in het beton komt, is de kans groot dat het kapot gaat. Na mate van tijd gaat het af brokkelen. Door de poriën klein te maken, wordt er voor gezorgd dat er minder snel water in het beton kan komen. Hierdoor gaat het beton een stuk minder snel kapot. 

Soorten betonverf

Er zijn een aantal soorten betonverf waar je gebruik van kunt maken. Betonverf is namelijk een verzamelnaam van verschillende soorten verf die een soort betonlook aan de muur geven. Eigenlijk is betonverf in twee verschillende categorieën op te delen. Zo heb je epoxyverf en chalk paint.

Epoxyverf wordt vooral veel gebruikt voor vloeren. Dit komt omdat dit een mooie betonlook geeft aan je vloer. Echter is het ook mogelijk om deze te gebruiken voor op de muren. Hierbij is het echter belangrijk om het op de juiste manier te gebruiken. Hierom is deze verf niet voor iedereen even toegankelijk. 

Chalk paint is een meer toegankelijke versie van betonverf. Dit komt omdat chalk paint een vorm van betonverf is die makkelijk te verkrijgen is en relatief makkelijk te gebruiken is in vergelijking met andere vormen van betonverf. Hiervoor kan chalk paint online bestellen bij chalkpaint.store kan dan ook een goed idee zijn.

Chalk paint is een verf die een beetje oneven opdroogt. Dit houdt in dat het ene deel van de muur meer kleur heeft dan het andere deel. Verder heeft het een matte finish. Dit zorgt er voor dat je een mooie betonlook krijgt op de muur. Dit ziet er heel erg mooi uit op een muur. Bij veel interieurs past dit dan ook erg goed.