Tango Canto

Leuke Online Tips

Raamhorren kopen?

Wil je raamhorren kopen? Kies dan voor kwaliteit. Kies voor raamhorren met een aluminium frame. Dit type raamhorren is er namelijk op gericht om meer duurzaamheid te garanderen. Aluminium is immers niet alleen licht van gewicht, het roest ook nog eens niet. Wel zo handig, aangezien raamhorren ook het gebruik buitenshuis moeten dienen. Door de roestvrije kwaliteit van het frame kan de hor de Hollandse buien goed doorstaan. Kies je daarnaast voor een hor met stabilisatie koorden en gevouwen gaas, dan zit je helemaal gebeiteld met de duurzaamheid.

Onderhoudsvrij en montage gemak

Raamhorren en plissédeuren zijn een stijlvol en praktisch alternatief voor vliegengordijnen. Ze bereiken beide hetzelfde doel: vliegen buiten de deur en het raam houden. Raamhorren zie je door de strakke uitstraling bijna niet zitten in het raam. Insecten ‘zien’ ze wel; en anders kaatst het gaas ze gewoon terug. Het grote voordeel van een raamhor is dat je ook de kleinere insecten buiten de deur houdt. Dit komt doordat de gaatjes in het gaas zo klein mogelijk zijn gehouden.  Raamhorren zijn, net als vliegengordijnen, makkelijk te onderhouden en gaan jaren mee. Je hoeft slechts af en toe de ondergeleider even schoon te maken. Zo blijf je lekker moeiteloos schuiven met die hor. Dat wil je bovendien wel gemakkelijk en snel kunnen blijven doen. Zo voorkom je dat er bij het openen van raam of deur toch nog iets naar binnen glipt.

Raamhorren en deuren beschikken tegenwoordig over een handig montage gemak. Met speciale clips zijn raamhorren zowel in als op het deurkozijn vast te maken.