Tango Canto

Leuke Online Tips

Ontdek alles over groenaanleg op zorglocaties

Als er een branche is waar groen nodig is, dan is het in de zorg. Zowel patiënten als bezoekers en personeel hebben veel baat bij een groene buitenruimte. Dit werkt niet alleen ontspannend, maar ook helend, mits dit op de juiste manier is uitgevoerd. Voornamelijk zorglocaties profiteren optimaal van alle voordelen van een gezonde en groene omgeving. De buitenruimte voor zorglocaties moeten toegankelijk zijn, maar ook veilig, vol afleiding, gezond en therapeutisch. Voor groenaanleg op zorglocaties kun je bij Idverde terecht.

Groenaanleg op zorglocaties door Idverde

Voor ideeën, aanleg en onderhoud van groen op zorglocaties kun je bij Idverde terecht. Idverde weet alles over groen als therapie of als middel om de zorg te ondersteunen. Groen is een krachtig middel voor kortere behandelingen en snellere genezing. Alle mogelijkheden van gezond groen zijn dan ook naar praktische oplossingen vertaald: groen rondom zorglocaties zorgen voor veiligheid, ontspanning, afleiding, verbinding, geluidsreductie, luchtzuivering en stressvermindering.

Idverde heeft een duidelijk zorgconcept ontwikkeld voor het creëren van groen in de zorg. Op deze manier worden verschillende goede resultaten behaald. In de eerste plaats wordt een buitenruimte een integraal deel van de zorgbehoefte. Daarnaast wordt de buitenruimte ingericht als een helende omgeving. De buitenruimte vormt een verbinding met de stedelijke of landschappelijke omgeving. De ruimte wordt een toegevoegde waarde voor zorgvastgoed. Met verschillende afgeronde projecten heeft Idverde genoeg ervaring en kennis opgedaan voor ieder project rondom groenaanleg op zorglocaties. Wil je meer weten? Je kunt altijd meer informatie aanvragen bij Idverde.