Tango Canto

Leuke Online Tips

Nieuwe ruimte voor de olie opslag

Eindelijk hebben we een nieuwe ruimte gekregen waar we onze olie opslag in kunnen bewaren. Ik vond de vorige ruimte veel te krap, waardoor het best een gevaarlijke situatie kon zijn. Gelukkig kon het allemaal net volgens de veiligheidsvoorschriften, maar ik ben toch blij dat we er nu een grotere ruimte bij hebben. Ik werk al jaren in de olie en het is hartstikke leuk, ik heb veel meegemaakt en ook veel gereisd. Per toeval kwam ik hier trouwens bij terecht, via een vriend kreeg ik de kans om ergens te werken. Zo heb ik me al die jaren beetje bij beetje omhoog weten te werken, met drie extra studies. Ik geloof dat je altijd kan blijven doorleren, dus als je de kans krijgt, moet je dit echt gaan doen.

Denios

Het voelt goed en je krijgt veel meer mogelijkheden, waardoor het ontzettend fijn is om te blijven werken. Ik kan mij niet voorstellen dat je veertig jaar precies hetzelfde doet. Ik denk dat niemand dit volhoudt. Op de een of andere manier moet het altijd dynamisch blijven. Morgen beginnen we met de nieuwe ruimte, ik doe de coördinatie, en ik denk dat dit helemaal goed gaat komen.