Tango Canto

Leuke Online Tips

Macro economie bij dit bedrijf

Als je wilt weten hoe de macro economie van jouw bedrijf is, dan kan jij dit het beste laten doen door M.J. Stoffers Consultancy. Dit is een markt- en opinieonderzoekbureau wat gevestigd is in Zoetermeer en is sinds tweeduizend zes bezig met dit soort onderzoeken en advisering op het gebied van dit soort zaken. Deze onderneming is opgericht door Marc Stoffers en heeft voor dit werk een Doctoraal Bedrijfseconometrie gevolgd. Ook heeft deze onderneming een geruime tijd gewerkt in diverse functies bij het Centraal Planbureau. Zo is dit bedrijf in te schakelen voor onder andere: 

  • Het laten bouwen van eenvoudige macro economische modellen in de vorm van Excel spreadsheets.
  • Een analyse van de Nederlandse en buitenlandse economie door middel van theoretische en praktische kennis die opgedaan is in het verleden.

macro economie

Een betrouwbare partner voor jouw onderzoek

Bij M.J. Stoffers Consultancy ben jij aan het juiste adres voor jouw Macro economie in het binnen- en buitenland. Dit bedrijf is een betrouwbare partner en heeft dan ook een groot netwerk met specialisten in diverse tereinen en biedt jou dan ook een eenvoudige en innovatieve oplossingen. Voor meer informatie kijk je natuurlijk op de website van deze onderneming. Je zou er geen sprijt van krijgen.