Tango Canto

Leuke Online Tips

Interessante villabouw

Doordat wij een eigen villa willen laten bouwen hebben wij bij Van Asten Doomen Architecten de hulp ingeroepen. Wij weten dat deze architecten echt de specialisten zij op het gebied van villabouw. Zo hebben deze architecten onder andere villa Antonius in Reusel, villa Bastianen in Riel, villa Snels in Heukelom, villa Besselink in Udenhout en villa Van de Wiel in Hilvarenbeek helpen realiseren. Voor ons reden te meer om met deze architecten in zee te gaan. Om een villa te realiseren heb je natuurlijk niet alleen een architect nodig maar ook projectleiders en bouwkundig tekenaars. villabouw

Een jaar later…..

Het laten bouwen van een villa heeft zo zijn tijd nodig, maar dan heb je ook wat. Wij zijn nu een jaar verder en ik kan zeggen dat wij al een maand genieten van onze nieuwe villa. Samen met de architect de projectleiders en bouwkundig tekenaars en natuurlijk de mensen die deze opdracht hebben uitgevoerd hebben wij een bijzonder mooie villa gekregen.

Onze villa is van alle gemakken voorzien, zelfs aan de kleinste details is gedacht. Kan wel zeggen dat onze villa er op papier al bijzonder mooi was, maar nu wij er al een tijd in wonen is het helemaal geweldig!