Tango Canto

Leuke Online Tips

Blu Interior Design een meubelzaak Amersfoort

Wanneer je op zoek bent naar leuke spullen voor in je huis dan moet je beslist eens naar Blu Interior Design meubelzaak Amersfoort gaan. Hier kan je de keuze maken uit een ruim assortiment waaronder:

  • meubels
  • verschillende stoffen voor gordijnen
  • behang
  • leuke accessoires
  • thema’s voor de kinderkamer

Natuurlijk worden hier zeer mooie spullen verkocht van zeer bekende merken zoals Parker Knol, Imperial Collection, Ralp Lauren en Pierre Frey. Het is echt de moeite waard om eens gezellig een middag naar Amersfoort te gaan en eens de sfeer en de uitstraling van deze winkel te proeven. meubelzaak Amersfoort

Dankzij een goed advies hebben wij een gezellige woonkamer gekregen

Omdat wij eigenlijk niet precies wisten hoe wij onze woonkamer konden veranderen om een totaal andere uitstraling te krijgen hebben wij advies gevraagd bij Blu Interior Design. Door middel van een stappenplan, waarin kleurenschema’s, stoffering, schilderwerk, meubels en kleine accessoires aan de orde komen hebben wij onze woonkamer ingericht. Doordat wij een zeer goed advies kregen van een van de medewerkers van Blu Interior Design hebben wij nu een zeer gezellige woonkamer gekregen. Door een paar kleine veranderingen in de woonkamer, waaronder een ander behang, een nieuwe bank en wat kleine accessoires is het veel knusser in huis geworden.