Tango Canto

Leuke Online Tips

Goede service van drukker Papendrecht

1-logo-van-beuzekom

flyersGoed service is tegenwoordig eerder zeldzaam dan vanzelfsprekend. Dit was ook het probleem bij de drukkerij die ik in eerste instantie had ingeschakeld. Deze drukkerij communiceerde totaal niet met mij en uiteindelijk zat ik met allemaal verkeerde flyers. Mijn geld kreeg ik niet zomaar terug want dat kostte ook heel erg veel moeite. Toen ik van dit gedoe af was moest ik snel op zoek naar een goede drukker Papendrecht.

Via het internet gevonden

Omdat ik de flyers zo snel mogelijk moest hebben, ben ik snel het internet opgedoken. Door te zoeken naar “drukker Papendrecht” ben ik terecht gekomen bij Van Beuzekom. Alles wat ik over Van Beuzekom kon vinden was positief.

De flyers die ik wilde laten drukken moesten snel gemaakt worden, omdat de deadline bijna naderde. Om er zeker van te zijn dat mijn bestelling op tijd klaar zou zijn heb ik gebeld met het bedrijf. De medewerker aan de telefoon was heel erg vriendelijk en zij vertelde mij dat zij mij kon verzekeren dat de flyers op tijd klaar konden zijn, als ik wel zo snel mogelijk de bestelling zou plaatsen. Om die reden heb ik direct de flyers besteld.

Binnen een aantal dagen had ik de flyers binnen en gelukkig waren deze net op tijd binnengekomen!