Tango Canto

Leuke Online Tips

De juiste cursus presenteren bij ons!

cursus presenteren

Wilt u ook een cursus presenteren volgen? Toen ik op de middelbare school zat was ik altijd erg onzeker. Voor de klas staan vond ik erg moeilijk om te geven en vaak klapte ik dicht. Dit was ook niet anders op de hogere school. Hoewel we hier een aantal spreekbeurten moesten geven werden mijn vaardigheden niet verbeterd. Voor mijn werk moet ik veel presentaties geven en wilde ik mijn vaardigheden wel verbeteren. Dit omdat ik dan jarenlang last zal hebben van dezelfde angsten. Ik moest toch deze angst gaan overwinnen. Toen gaf mijn werkgever de tip om op het internet naar een organisatie te zoeken die mij hierbij kon helpen. Tijdens deze zoektocht kwam ik uit bij Salestopics. Dit bleek de ideale oplossing voor mijn probleem te zijn.

cursus presenteren

Meer zelfvertrouwen

Tijdens de cursus presenteren werden veel zaken besproken. Ze gingen zoeken naar mijn stijl van praten. Dus de manier waarop ik me het meest comfortabel voel als ik voor een grotere groep sta. Daarnaast gaven ze me een aantal handige tips mee waar ik op moet letten. Ik heb er echt veel van geleerd en ga nu telkens met veel zelfvertrouwen naar het werk. Laatst had ik een presentatie gegeven aan veel aandeelhouders dat goed ging! Ik kreeg zelfs complimenten van de baas!