Tango Canto

Leuke Online Tips

Ben jij op zoek naar jachthavens in omgeving van Amsterdam?

jachthavens amsterdam

Als je op het internet zoekt naar jachthavens Amsterdam? Dan vind je al snel de website van: aalsmeermaritiem.nl. Omdat wij hier inmiddels een zeer goede ervaring mee hebben, kan ik wel zeggen dat ik aan een ieder die in het bezit is van een boot beslist hier aan het juiste adres is voor onder andere de winterstalling. Maar ook als je wilt klussen aan de boot of juist op zoek bent naar een boot of gewoon lekker op vakantie wilt en een mooie ligplaats zoekt met recreatiemogelijkheden. 

jachthavens amsterdam

Meteen wisten wij dat dit de juiste keuze was

Daarom kun je het beste eens een kijkje nemen op de website als je echt een goed adres zoekt onder de jachthavens in de buurt van Amsterdam. 

Aanstaande zomervakantie gaan wij heerlijk genieten op deze mooi plek om hier in de omgeving te kunnen varen. Afgelopen voorjaar hebben wij alvast een proefweekend gedaan en dit hebben wij zo leuk gevonden dat wij hier beslist niet meer weg wilde gaan. De mensen van deze firma zijn erg vriendelijk en omdat de mogelijkheden hier eindeloos zijn, heb je verder niets nodig. Wij zijn met name zeer tevreden dat wij met de boot niet naar een extern bedrijf hoeven te gaan als deze weer in de winterstalling moet.