Tango Canto

Leuke Online Tips

Tijdelijk een woning verhuren in Amsterdam

Binnenkort ga ik een jaar op wereldreis en daarom wil ik tijdelijk woning verhuren Amsterdam. Al jaren lang droom ik hiervan. Om lekker te gaan reizen en heel veel van te wereld te mogen zien.

Zelf woon ik nu al 5 jaar in de prachtige hoofdstad, midden in de stad. Het perfecte plekje. Daarom wil ik mijn huis niet gaan verkopen want de kans dat je weer zo mooi huis vind midden in de stad, is heel klein. Daarom dacht ik aan pachten. Een ideaal idee leek mij dat.

Vandaar dat ik snel achter mijn laptop kroop. Opzoek naar een bedrijf die dit voor mij allemaal kon gaan realiseren. Uiteindelijk kwam ik uit op de website van 31plusvastgoed.nl. Je hebt daar heel veel mogelijkheden wat mij erg aansprak.

Tijdelijk woning verhuren Amsterdam

Iemand vinden

Mijn stad is natuurlijk heel aantrekkelijk dus tijdelijk een woning verhuren in Amsterdam was geen probleem. Dit bedrijf maakt gebruik van verschillende media kanalen waardoor het heel makkelijk en snel gaat. Een week later hadden zij namelijk al iemand gevonden en een dag later kwam hij al een kijkje nemen in mijn huis. Gelukkig zag hij het wel zitten om in mijn huis een tijdje te gaan wonen, want het klikte goed. Daarom ging ik er snel mee akkoord!