Tango Canto

Leuke Online Tips

Studio Black&White, voor een mooie fotostudio Utrecht

Vandaag hebben wij een afspraak bij fotostudio UtrechtAltijd ben ik op zoek naar de mogelijkheden om een leuk cadeau te verzinnen en dat heb ik nu gevonden. Mijn ouders vieren eerdaags het feit dat zij elkaar 25 jaar geleden het ja-woord hebben gegeven, In die tussentijd is er heel veel veranderd. Zo zijn hun kinderen, (ikke dus) en mij boer en zus het huis al uit. Wij zijn getrouwd en hebben kinderen gekregen. Nu leek het ons leuk om deze grote veranderingen op de gevoelige kiek vast te leggen en hebben daarom besloten om met de hele familie een professionele shoot te laten maken.  fotostudio Utrecht

Superleuk resultaat

Iedereen kwam op de afgesproken dag en tijd in de mooiste kleding naar Studio Black&White. Wij wilden hier in de fotostudio Utrecht ons van de mooiste kant laten zien en ik kan zeggen dat dit goed is gelukt. De medewerker van Studio Black&White heeft de juiste apparatuur gebruikt, zoals een diverse statieven, studiobelichting en een flitser. Maar ook een mooie achtergrond ontbrak hier niet aan. 

Het resultaat was helemaal geweldig, ook mijn ouders vonden hun cadeau helemaal super. Wij hebben ons goed vermaakt tijdens deze sessie en iedereen kan terug kijken op een zeer geslaagde dag.