Tango Canto

Leuke Online Tips

Decoreer je huis met op maat gemaakte foto’s

Wil je meer kleur in jouw huis? Kies dan voor een afbeelding aan je wand. Daarvoor heb je meerdere mogelijkheden. Kies je voor een kleine foto of  een foto op aluminium groot formaat ? En wat voor materiaal kies je? Wil je een groot formaat, dan geeft een grote afbeelding geprint op aluminium je een uitstekende kwaliteit.

A63P006_AA2_1-2-206x300

Aluminium print of canvas
Bij de afwerking van een wand die wat meer traditioneel is, zoals met behang, dan kun je waarschijnlijk het beste kiezen voor een foto op canvas of in een fotolijst. Heb je echter gekozen voor een strakke inrichting, dan komt een aluminium print het best tot zijn recht. Bovendien heeft een aluminium print een lange levensduur, dus kun je nog jaren van jouw wanddecoratie genieten.

Bij iedere levering stuurt Wikiprints gratis ons speciale ophangsysteem mee. Zo kun je gelijk jouw product eenvoudig aan de wand monteren. Ben je wel geïnteresseerd in een foto op aluminium, maar heb je nog geen foto gemaakt die speciaal genoeg is om jouw wand mee te versieren? Neem dan contact op met Wikiprints en kijk of er wellicht een geschikte foto in de bibliotheek te vinden is.