Tango Canto

Leuke Online Tips

Prachtige Blackstone sneakers

Blackstone sneakers

Het is best lastig om leuke schoenen te vinden die goed staan bij bijna elke outfit. Daarom was ik ook erg verrast toen ik de Blackstone sneakers tegen kwam, want tot mijn verbazing stonden die echt overal onder. Ik had het merk ontdekt toen ik op social media foto’s aan het bekijken was van bekende mensen. Ik vind het leuk om daar mijn inspiratie vandaan te halen. Op die manier kun jij nieuwe dingen uitproberen en jouw stijl verder ontwikkelen. Een schoen kan namelijk een outfit echt maken maar ook breken. Het is daarom dat ik extra kieskeurig ben als het op stappers aan komt.

Blackstone sneakers

Een grote bestelling

Ik vond het niet makkelijk om te kiezen welke kleur ik van de Blackstone sneakers ging bestellen. De kleur wit past natuurlijk echt overal onder maar een grijs groene kleur is weer heel origineel. Omdat ik ze beide echt super tof vond, besloot ik om ze gewoon beide te bestellen. Zo kon ik tenminste geen spijt krijgen dat ik voor de een gekozen had en ik achteraf toch wat anders wou. Toen ik de schoenen aan mijn moeder liet zien, zei zij gelijk dat zij ze echt prachtig vond.