Tango Canto

Leuke Online Tips

Mijn nieuw clarks damesschoenen

clarks damesschoenen

Zoektochtclarks damesschoenen

Vorige week heb ik nieuwe Clarks damesschoenen gekocht voor op mijn vakantie. Ik was al langer naar dit model op zoek, maar nergens kon ik het vinden. Wel kon ik deze in veel standaard kleuren vinden in verschillende winkels, maar nooit degene die ik echt graag wilde hebben. Dit waren namelijk degene in het rood, want deze vind ik ongelofelijk gaaf. Ik had al helemaal bedacht hoe ik deze kon combineren, vanaf het moment dat ik de bestelling heb geplaatst. Dit heb ik gedaan via Van Bommel. Deze webshop heeft een enorm assortiment van verschillende topmerken. Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen kun je hier goed terecht. Het is fijn dat levering en retourneren gratis is, dus ook als iets toch niet zo goed bevalt, is dat geen probleem. Het geld heb je al binnen een weekje weer terug, maar je kunt natuurlijk ook gewoon ruilen voor een andere maat of paar.

Service

Tijdens de aankoop van mijn nieuwe clarks damesschoenen heb ik veel profijt gehad van de goede service. De verkeerde maat kon ik makkelijk terugsturen en het aankoopbedrag had ik al snel weer terug. Ik zou iedereen willen aanraden om daar eens een kijkje te nemen, want het is echt een hele goede plek om aankopen te doen!