Tango Canto

Leuke Online Tips

Mooie vijververlichting aangeschaft

logo_tuinberegening

vijververlichtingToen ik mijn huis kocht was ik helemaal weg van de grote tuin. Voor mij was de tuin ook een belangrijke reden om voor dit huis te kiezen. De laatste tijd vond ik de tuin wel een beetje saai worden en daarom heb ik een vijver aan laten leggen.

Nog mooier

 

De vijver in mijn tuin heb ik helemaal zelf aangelegd. Het is heel erg mooi geworden, maar in de avond zie je er niks meer van. Voor mij was dit ook de reden om op zoek te gaan naar vijververlichting. Op tv had ik namelijk gezien wat voor een verschil vijververlichting kan maken en dat leek mij wel wat.

Via het internet ben ik terecht gekomen op de website van Tuinberegening.nl. Op deze website zag ik verschillende soorten vijververlichting en daarom heb ik een plan gemaakt. Aan de hand van mijn plan heb ik een bestelling geplaatst die redelijk voordelig was. Toen ik de vijververlichting binnen had gekregen, ging ik direct aan de slag. Het was niet heel erg makkelijk om alles goed te doen, maar het is mij toch gelukt.

De vijver ziet er geweldig uit in de avond!