Tango Canto

Leuke Online Tips

Fabius opleidingen

Fabius Opleidingen biedt verschillende MBO opleidingen aan, die ervoor zorgen dat jij snel aan de slag kan. Het gaat om praktijkgerichte opleidingen voor functies die veel bedrijven aannemen. Je volgt de opleiding vaak in 1 ochtend of 1 avond per week, zodat je de opleiding prima naast je huidige baan of andere werkzaamheden kan volgen. Je krijgt les in kleine klassen met veel persoonlijke aandacht en goede docenten, waardoor het slagingspercentage van elke opleiding erg hoog ligt. Zo wordt de keuze om een opleiding bij Fabius Opleiding te volgen wel heel aantrekkelijk.

Administratieve, financiële en commerciële banen

Bij Fabius Opleidingen vind je een ruim aanbod aan administratieve, financiële en commerciële banen. Zo zit er altijd iets tussen dat bij jou past. Als je een administratieve opleiding volgt dan bereid je je voor op kantoorwerk en andere ondersteunende werkzaamheden in een secretariële of financieel-administratieve omgeving. Je ontvangt onder meer bezoekers en werkt schriftelijke en mondelinge communicatie uit. Bij het volgen van een commerciële opleiding kom je uiteindelijk terecht bij een organisatie die als doel heeft om winst te maken. Je moet in een commerciële functie altijd denken en handelen vanuit de klant. Als je gaat voor een financiële opleiding houd je je bezig met cijfers en de financiële administratie van een bedrijf. Je doet bijvoorbeeld de boekhouding. Zo is er voor iedereen een geschikte opleiding te vinden bij Fabius Opleidingen.

Geen specifieke vooropleidingen nodig

Voor veel van de opleidingen bij Fabius Opleidingen heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel moet je voor veel opleidingen eerst de opleiding Administratief Medewerker afronden. Hier komen veel algemene en belangrijke onderwerpen aan bod, die voor de desbetreffende financiële, commerciële en administratieve banen van belang zijn. Je kan dus vaak meteen beginnen aan de opleiding en hebt dan in 1 jaar je opleiding Administratief Medewerker en je vervolgopleiding afgerond. Zo heb je meteen 2 diploma’s op zak en ben je zeer gewild op de arbeidsmarkt.