Tango Canto

Leuke Online Tips

Wellnessbanken

Zoek je nog naar de perfecte wellnessbanken?

Ben je nog steeds op zoek naar de ideale wellnessbanken? Dan kan je stoppen met zoeken want Dutch Rivièra heeft de perfecte wellnessbanken. Ze zijn perfect omdat je ze zelf samenstelt. Je kan de materialen, kleuren en groottes zelf kiezen en zo heb je zonder twijfel de ideale wellnessbank in jouw sauna of wellnessruimte.

Op maat

De producten van Dutch Rivièra worden allemaal op maat gemaakt zodat jij de perfecte wellnessbank hebt. Het begint allemaal bij de vorm en grootte. Als je duidelijk in beeld hebt gebracht hoe je dit wil hebben begint de lol. Dan komt het moment dat je uit de verschillende kleuren en materialen kan gaan kiezen. Hierbij zijn de keuzes eindeloos en zo is er dus voor iedereen wel iets wat ze mooi vinden of willen hebben. Een wellnessruimte is een plek waar je tot rust wil komen en geen nare houten bank onder je wil hebben. Deze tijd is voorbij, je kan nu je eigen vorm, materiaal en kleur kiezen om helemaal tot rust te komen.

luxe-loungebedden7-700x500Showroom

In de showroom kan je alle materialen, kleuren en voorbeelden bekijken die Dutch Rivièra ter beschikking heeft. Zo kan je een weloverwogen keuze maken en weet je zeker dat je geen spijt krijgt van je aankoop. Ook zijn er in de showroom adviseurs aanwezig om jou te adviseren en ervoor te zorgen dat je geen verkeerde keuzes maakt. De adviseurs geven je een persoonlijk advies en luisteren graag naar jouw wensen en behoefte.