Tango Canto

Leuke Online Tips

Uit eten in Nijmegen

Uit eten

Wil jij uit eten gaan in Nijmegen, maar je bent al een tijdje aan het rondkijken naar een goed restaurant. Dan eindigt jouw zoektocht hier. Bij Bistro Le Steak kan je genieten van heerlijke gerechten zoals visgerecht en vleesgerechten. Er zijn ook seizoensgerechten waar je uit zou kunnen kiezen. Ook als je van plan bent om met je kinderen uit eten te gaan, dan kan dat hier ook. De kinderen worden zeker niet vergeten, want zij hebben ook een speciaal menu waar ze uit mogen kiezen. Het is ook mogelijk om met een grotere groep te gaat eten. Hiervoor zijn er ook speciale menu´s samengesteld.

Uit eten in Nijmegen

Uit eten in Nijmegen bij Bistro Le Steak

Uit eten in Nijmegen en over Bistro Le Steak is veel te zeggen. Je kan hier genieten van seizoensgebonden gerechten, zoals asperges, mosselen en wildgerechten. Er is een ruim aanbod als het gaat om de gerechten. Je kan kiezen tussen losse gerechten, maar ook uit 3 gangen menu´s. Die bestaan uit voor, hoofd en nagerecht. Dat is dan altijd ook voor een vast bedrag exclusief de drankjes en extra´s. Voor de vegetarische mensen onder ons is er ook een ruim aanbod aan gerechten. En natuurlijk ook voor de kinderen, daar wordt ook altijd aan gedacht. En als kers op de taart kan je naast het restaurant gratis parkeren, dus daar hoef je je ook geen zorgen over te maken. Gerechten afhalen is ook een mogelijkheid als je zelf geen zin hebt om te koken, maar niet uit eten wilt gaan. Zo kan je genieten van het restaurant eten in de luie stoel voor de tv.

bistro le steak

Reserveren en Contact.

Wil je reserveren dan kan dit via de website, maar het kan ook snel en simpel via de telefoon. Telefonisch kan je altijd nog een paar extra dingen vragen die je bij het reserveren online niet zou kunnen doen. Online reserveren is anders ook binnen enkele minuten gepiept. Je moet daar je gegevens invullen, hoe laat en wanneer je wilt komen en met hoeveel personen.