Tango Canto

Leuke Online Tips

Tuin laten aanleggen door een ander

Tuin laten aanleggen

Eenvoudig mijn tuin laten aanleggen! Zes maanden geleden heb ik een nieuwe woning gekocht met mijn man, onze twee kinderen en twee konijnen. Nu is het dan eindelijk tijd voor onze tuin. Ik heb verschillende tuinwinkels bezocht voor ideeën en heb ook veel tuinboeken gelezen. Vanuit dit kreeg ik helpende gedachtes. Omdat ik twee kleine kinderen heb vond ik het een goed idee om een soort van speelparadijs te maken, want ik en mijn man zitten zelf niet vaak in de tuin. Wij besloten om bijna de gehele vloer te bedekken met kunstgras. Drie meter tegen het huis wordt bedekt met licht zwarte vierkante tegels.

Tuin laten aanleggen Tuin laten aanleggen

Op de tegels komt een houten picknick tafel met twee bankjes. Links voor komt een schuur met daarin speelgoed van de kinderen en gereedschap van mijn man. Rechtsachter komt er een speelhuisje met een glijbaan en klimrek. In het midden willen wij een schommel voor twee personen plaatsen zodat wij ook overzicht hebben op de kinderen. Achterin plaatsen wij twee goaltjes waar de kinderen kunnen voetballen of tennissen. Voor de konijnen besloten wij een huisje van twee verdiepingen neer te zetten. Om het hok heen plaatsen wij een ren, zodat de konijnen rond kunnen lopen en met de kinderen kunnen spelen. Wij allen zijn nu heel erg tevreden met onze nieuwe tuin!