Tango Canto

Leuke Online Tips

Originele bedankjes!

Originele bedankjes

Ik ben opzoek naar originele bedankjes voor mijn vriendinnen omdat zij zijn geslaagd! Toen ik eindelijk hoorde dat zij allemaal waren geslaagd met zijn allen. Sprong ik een gat in de lucht!

Zelf was ik vorig jaar al geslaagd dus ik weet hoe spannend zo dag is. Ook komt heel je familie en vrienden langs om je te feliciteren en hebben ze meestal iets leuks bij zich. Hartstikke gezellig en leuk zo dag!

Iets bijzonders

Zelf ging ik natuurlijk ook langs al mijn vriendinnen. Maar ik kon natuurlijk niet met lege handen aankomen. Op het internet ging ik opzoek naar iets verrassends. Ik kwam uit op de website van momoriae.nl. Dit bedrijf verkoopt super leuke en creatieve, kleine cadeautjes.

Originele bedankjes

Ik bestelde er gelijk een paar en gelijk waren ze de volgende dag al in huis. Dat kwam goed uit want ik wilde natuurlijk niet een week wachten voordat ik het kon gaan geven.

Al mijn vriendinnen waren er super blij mee! Wil jij nou ook iemand verassen? Neem dan snel een kijkje op hun website!