Tango Canto

Leuke Online Tips

Opzoek naar parasol horeca

xterior-logo

Voor het terras waren wij opzoek naar een parasol. Zo’n parasol is handig voor zowel zon als regen omdat deze vaak heel sterk zijn. Die standaard parasolletjes die gaan binnen no time kapot en dat is natuurlijk zonde van het geld. Om de klanten optimaal van dienst te kunnen zijn ben ik opzoek gegaan naar een parasol horeca

Opzoek

horecaparasolsDe zoektocht begon via het internet waardoor ik terecht kwam op de website van Xterior. Dit bedrijf is niet alleen gespecialiseerd in zonwering maar ook windschermen. In de categorie parasol horeca stond dat de parasol helemaal af te stellen is op persoonlijke voorkeur.

Als je aan dit soort maatwerk denkt dan kan dit vaak heel prijzig zijn. Omdat ik toch nieuwsgierig was over hoe duur dit ongeveer ging zijn heb ik maar een mailtje gestuurd met de eisen en of ze aan de hand hiervan een prijsopgave konden maken. Dezelfde dag nog kreeg ik een mailtje terug met een prijsopgave.

Tot mijn verbazing was dit helemaal niet zo duur als dat ik in eerste instantie had gedacht. Na even goed overlegd te hebben wist ik zeker dat wij de parasol horeca bij dit bedrijf gingen bestellen. Dit was een van de meest voordelige parasols die we tot nu toe hadden gezien!

Meer verhalen