Tango Canto

Leuke Online Tips

Opzoek naar een ict stage bedrijf

ict stage

Zelf ben ik opzoek naar een geschikte ict stage. Dit omdat mijn vorige leerbedrijf zijn vergunning is kwijtgeraakt. Hierdoor kan ik daar dan geen opleiding meer volgen waardoor ik druk opzoek moet naar een andere locatie. Natuurlijk heb ik dit direct opgezocht aangezien wij dit voor het einde van dit schooljaar geregeld moeten hebben. Dat betekent dat ik nog een kleine twee weken de tijd heb om het te regelen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om het online te gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik bij diverse bedrijven geweest. Helaas zijn de meeste al voorzien van leerlingen waardoor zij geen plek meer hebben voor mij.

ict stage

Blijven zoeken totdat ik het heb gevonden

Opgeven is sowieso iets wat niet in mijn straatje past. Hierdoor ben ik dagelijks weer op het internet te vinden in de hoop alsnog te kunnen slagen. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van ict-stage.com. Dit bedrijf biedt iedereen de kans om een perfecte leerbedrijf te vinden! Ook voor mij zijn hier nog voldoende plekken beschikbaar. Ik heb er dan ook direct voor gekozen om alle bedrijven te benaderen. Binnen enkele minuten heb ik al bericht terug gehad dat mijn leerbedrijf akkoord gaat met mij!