Tango Canto

Leuke Online Tips

Op zoek naar een leuke museum Arnhem

Museum Arnhem; Musee Lalique!

Ben je op zoek naar een leuk museum Arnhem, dan is Musee Lalique een top museum voor jou. Het museum heeft een fraaie collectie van de fraaie kunstenaar René Lalique. Hij heeft een collectie van juwelen en glaswerken gemaakt en ontworpen. René Lalique leefde van 1860 tot 1945 en zijn bijnaam is ook wel de Da Vinci van de juwelen en glaswerken.

In het museum zijn gidsen aanwezig die je informatie geven over de collectie van deze geweldige kunstenaar. Museum Arnhem Musee Lalique heeft ook nog arrangementen klaar staan. Luxe lunch arrangement en prosecco arrangement. Dit is uiteraard wel tegen betaling maar het is heerlijk. Op de schermen in het museum vind je allemaal werken van René Lalique. Je kan op die schermen inzoomen en details bekijken van de werken van deze geweldige kunstenaar. Museum Arnhem Musee Lalique biedt ook een loep aan, dan kan je de werken van dichtbij bekijken.

Mijn ervaring met museum Arnhem Musee Lalique

Ik ben zeker een ervaring rijker. Ik wilde een kunstmuseum bezoeken en ik kwam uit bij museum Arnhem Musee Lalique. Dit was een topmuseum met allerlei werken van René Lalique.
Ik begon met een lekkere prosecco en informatie van de conservator over René Lalique. Daarna een heerlijke lunch in de bloementuin. Na die lunch ging ik het museum in en bekeek ik de werken van René Lalique. Met een loep kon ik allerlei details bekijken. Dit kon overigens ook op de schermen die in het museum stonden. Ik heb een top dag gehad en ik adviseer mensen om ook een keer langs deze geweldige museum Arnhem te gaan!