Tango Canto

Leuke Online Tips

Nascholing code 95 bleek leuk te zijn

Een tijdje geleden heb ik al eens geschreven over mijn man die nascholing code 95 zou gaan doen. Voor hem had ik de rijschool Wesseldijk gevonden. Zij kwamen absoluut als beste uit de test in onze omgeving. Zij hebben bijvoorbeeld veel verschillende soorten lessen (van scooter tot be rijbewijs). En ook bieden zij meer soorten cursussen aan. Mijn man nam contact met hen op voor nascholing code 95, omdat dat belangrijk was voor zijn werk als chauffeur van een grote truck. Zo gezegd, zo gedaan. De lessen kon hij al vlot volgen en zodoende werd hij al snel weer goed gekeurd om de komende jaren de weg op te mogen. Door de regels van dit soort bijlessen, wordt de veiligheid van mijn man als chauffeur maar ook van anderen op de weg groter gemaakt. Dat is toch een prettig idee!

 
rijbewijs

Prettig bedrijf

Wesseldijk bleek een prettig bedrijf te zijn en mijn man vertelde mij dat deze cursus of de bijlessen, hoe je het ook wilt noemen, erg leuk waren ook! Natuurlijk wist hij alles al, maar het diende vooral als controle. Hij heeft er leuke mensen leren kennen en de kosten waren voor de baas. Win win situatie voor ons dus!