Tango Canto

Leuke Online Tips

Mooie broeikassen

broeikassen

Bij het bedrijf Kroonkas kan je de mooiste broeikassen kopen. Deze zijn gemaakt van aluminium en zijn van een uitstekende kwaliteit. Over het algemeen zijn deze gemaakt in standaard model, maar naar wens kan je ervoor kiezen om deze te laten maken van float glas , polycarbonaat of gehard glas. Al met al worden deze kassen met veel zorg gemaakt en geleverd.

Bij Kroonkas heb je heel veel keuze aan producten, denk hierbij aan een zwembadoverkapping, veranda’s en tuinkamers in alle soorten en maten. Alle plantenkasten zijn opgebouwd uit aluminium kokerprofielen voor optimale stabiliteit en professioneel gebruik. broeikassen

Lekker fruit

Omdat ik al een tijd probeer mijn eigen fruit en groente te stekken in mijn tuin, was het idee opgekomen om dit door middel van broeikassen te gaan doen. Meerdere keren was mijn oogst namelijk mislukt, dat kwam hoofdzakelijk door het slechte weer waar wij in Nederland vaak mee te maken hebben. Na de zoveelste mislukte oogst was voor mij de maat vol, daarom heb ik contact gezocht met Kroonkas.

Inmiddels heb ik een plantenkast in de tuin staan en zijn mijn eerste zaadjes al uitgekomen. Door de warmte gaat dit hier binnen een stuk sneller dan buiten in de kou. Het zal nu wel niet lang meer duren tot wij van onze eigen gekweekte fruit en groente kunnen genieten.