Tango Canto

Leuke Online Tips

Leuke schoenen met uitneembaar voetbed gezocht!

Waar kan ik een schoenen uitneembaar voetbed vinden? Ik heb namelijk van mijn therapeut de opdracht gekregen om hiernaar te gaan zoeken. Alleen is het probleem dat ik dus niet weet waar dit te bestellen is, laat staan dat ik het vinden kan.

shop4447000.pictures.MAG_shoes_schoenen_4211G_Pearl_01_new

Teveel klachten

Op dit moment zit ik de ziektewet omdat ik niet meer op een normale manier mijn werk uit kan voeren. Ik was al wel eens vaker aan het werk gegaan met onwijs veel pijn. Vervolgens ga je dan in de middag naar huis toe omdat je het niet meer vol kunt houden. Dit ben ik al lang gepasseerd en geregeld een bezoekje bij de huisarts gehad. Hij heeft mij vervolgens naar een therapeut gestuurd in de hoop dat zij met antwoorden kunnen komen.

Hier kwam al vrij snel ter sprake dat ik opzoek moet naar een zooltje welke geheel op maat wordt gemaakt. Dit werd dan ook netjes en zeer vakkundig door de therapeut geregeld. Hierdoor kon ik eenvoudig in de tussentijd shoppen naar nieuwe schoenen waar mijn zooltjes in passen. Hopelijk krijg ik het snel in huis zodat ik het werk weer kan uitvoeren!