Tango Canto

Leuke Online Tips

Leuke Gabor laarsjes

Gabor laarsje

Ik ben opzoek naar leuke hippe Gabor laarsjes. De winter komt er weer aan. Dat betekent dat al het zomerse spul weer achterin de kast kan. Of opbergen in de kasten op zolder en het winterspul weer tevoorschijn haalt. In het dagelijkse leven draag ik meestal hakken. Vriendinnen vragen altijd aan mij hoe ik het kan? Het is een kwestie van tijd en gewoon doen!

Daarom zocht ik nu ook leuke boots met een hak eronder. Niet te lang maar zeker ook niet te kort. Op een regenachtige zondag kroop ik lekker in me pyjama achter mijn laptop. Heerlijk online shoppen. Je loopt niet met al die tassen en niemand die je ziet. Ik houd ervan!

Na een tijdje internetten kwam ik uit op de website van vanbommelschoenen.be. Dit bedrijf verkoopt leuke verschillende boots met hoge en lage hakken. Ook nog eens van mijn favoriete merk. Gelijk bestelde ik twee boots in mijn maat. Ik kon niet wachten tot dat de postbode aan de deur kwam!

Twee verschillende boots

Ik had een zwarte en een rode boots besteld en alle twee waren ze prachtig. Makkelijk te combineren en lopen heerlijk. Voor meer informatie bekijk dan snel hun website!

Gabor laarsje