Tango Canto

Leuke Online Tips

Leuk themafeest idee!

Laatst was ik opzoek naar een leuk themafeest idee! Omdat ik binnenkort 50 word en mijn man en ik samen bijna 25 jaar getrouwd zijn. Daarom willen wij dit extra groot uitpakken. Samen wilden wij graag een zaaltje afhuren. Eerst wilden wij het in ons huis vieren maar omdat zoveel mensen niet in ons huis passen. Dachten wij dat een zaaltje huren wel net zo handig was. Ook is een zaaltje handiger zodat je al die troep niet in huis hebt en hoeft schoon te maken.

De uitnodigingen en het zaaltje hadden wij samen allemaal al geregeld. Maar nu het onderwerp voor de fuif nog. Beiden zijn wij niet zo creatief. Maar wij wilden wel een onderwerp wat nog niemand eerder had gedaan van onze vriendengroep. Daarom gingen wij opzoek op het internet voor inspiratie.

Top party

Uiteindelijk kwamen wij terecht op een website vol met inspiratie namelijk: 123bedrijfsfeest.nl. Een goed overzichtelijke website, bomvol met creatieve ideeën! Uiteindelijk kozen wij voor de jaren 90 als onderwerp. Al onze vrienden vonden het hartstikke leuk en creatief bedacht!
Heb jij nog geen themafeest idee? En wil jij een leuke party organiseren voor familie en of vrienden, neem dan zeker even een kijkje op deze website! Dan weet je in ieder geval zeker dat jouw fuif gaat slagen!
Themafeest idee