Tango Canto

Leuke Online Tips

Lekker eten in Nijmegen

Diner

Wil jij ook lekker eten in Nijmegen? je woont in Nijmegen of net buiten Nijmegen. Je bent op zoek naar een gezellig en lekkere eetplek. Er zijn natuurlijk heel veel restaurants in Nijmegen waar je natuurlijk kan eten. Maar het blijft vaak lastig om een goed restaurant te kunnen vinden. Welke restaurant echt naar voren komt is Bistro Le Steak. Misschien hebben jullie er wel eens van gehoord?

Lekker eten in Nijmegen

Lekker eten in Nijmegen

Bistro Le Steak is een restaurant in Nijmegen waar je vlees en visgerechten kan eten. Dit is uiteraard erg lekker. Voor de mensen die geen vlees eten heb je ook vegetarische gerechten op het menu. Ga je bijvoorbeeld met je gezin uiteten heeft Bistro Le Steak voor de kinderen ook een speciale menu. Er wordt goed aan je gedacht. Ze zorgen er namelijk dat jij op een sfeervolle manier bij hun kunt gaan eten.  Met een grote groep komen is geen probleem. Je hebt daar namelijk een zitplaats van 95 personen. Buiten kun je ook nog eens gaan zitten als bijvoorbeeld mooi weer is. Lekker in het terrasje zitten met nog een mooie uitzicht en dan nog eens genieten van de zon.

bistro le steak

Eigen ervaring

De afgelopen tijd ben ik heel vaak naar Bistro Le Steak geweest. Ik vind het echt lekker om daar te kunnen eten. Ik kom daar heel vaak met mijn gezin. Wij vinden vooral het vlees heel erg lekker bij hun. Je hoeft je ook niet zorgen te maken wat de kinderen kunnen eten, omdat zij al een speciale menukaart voor zichzelf hebben. Dit vinden wij natuurlijk heel erg prettig. De sfeer is daar altijd leuk en je kan gewoon gezellig met de bediening praten. Ik raad het andere mensen echt wel aan om daar te kunnen eten. Je gaat het echt geweldig vinden. Het maakt niet uit met hoeveel je komt, omdat het daar best wel groot is.