Tango Canto

Leuke Online Tips

J&S bedrijfsdiensten is het schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Als je zoekt op schoonmaakbedrijf Eindhoven kom je automatisch terecht bij het bedrijf J&S bedrijfsdiensten. Al meer dan dertig jaar staat dit bedrijf met stip boven aan als het om schoonmaken gaat. Met veel liefde en passie wordt er elke dag weer hard gewerkt aan een sprankelend resultaat. Want gewoon schoon is niet schoon genoeg, zoals het motto binnen en buiten de muren luidt. Sinds een kleine tien jaar heeft de dochter van Jenny en Anja Janssen de firma overgenomen.

Hard werken wordt beloond

Het is voor iedereen duidelijk dat er met de nodige professie wordt schoongemaakt. De referenties van klanten zijn dan ook meer dan lovend. Er wordt gezorgd dat het werk een klant daadwerkelijk uit handen wordt genomen. De medewerkers werken volgens MVO; Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarbij werkt men met de grootste zorg voor mens en milieu en weet men een goede prijs/ kwaliteitverhouding neer te zetten.  Het verkregen OBS-Keurmerk is dan ook een kroon op de jarenlange werkervaring die schoonmaakbedrijf Eindhoven met elkaar heeft opgedaan.

De diensten van het bedrijf

Door het OBS-Keurmerk weten klanten nu dat het schoonmaakbedrijf Eindhoven de zaken op orde heeft. Waarvoor kun je nu precies terecht bij deze firma? Ten eerste kan eigenlijk iedereen zijn schoonmaakvraag neerleggen, of het nu gaat om recreatie, kantoor, onderwijs of industrie. De medewerkers zijn gespecialiseerd in glasbewassing en het reinigen van tapijt. Maar denk ook aan het reinigen van gevels en zelfs het verwijderen van graffiti. Bij J&S bedrijfsdiensten worden duidelijke afspraken gemaakt over de schoonmaak en/ of het onderhoud.

Meer verhalen