Tango Canto

Leuke Online Tips

Jachthaven nabij Vlaardingen

Jachthaven nabij Vlaardingen is waarover ik graag iets wil vertellen. Dit is namelijk een zeer aan te raden adres, de haven is in Rotterdam en zelf woon ik in Vlaardingen. Het is prettig om mijn boot op een zeer mooie locatie te hebben waar de boot ook het hele jaar kan blijven. Nu is de boot in de winterstalling en deze komt in de maand april weer tevoorschijn. Dan kan ik weer heerlijk genieten op het water. Het varen is toch wel mijn grootste hobby en tijdens de wintermaanden mis is dit heel erg. Dus ik kijk nu al uit naar het voorjaar.

Jachthaven nabij Vlaardingen

Jachthaven nabij Vlaardingen biedt vele diensten aan

De jachthaven nabij Vlaardingen waar ik mijn boot aanleg en ook stal, biedt de mogelijkheid om ook onderhoud te plegen aan de boot. Dit is natuurlijk noodzakelijk om lang te kunnen blijven genieten van je boot. Omdat deze dienst ook hier mogelijk is. Dan zal je hier sneller gebruik van maken dan wanneer je jouw boot bij een haven hebt liggen waarbij geen (extra) diensten worden aangeboden. Het scheelt je namelijk de moeite om de boot te vervoeren. Wanneer je schade hebt aan je boot, ook dan kun je de boot bij de haven laten. Omdat ook de schadereparaties hier worden uitgevoerd.

Meer verhalen